Brogaardtræf forside

Hjemmesiden er nu opgraderet til version 3.84.

Hjemmesiden bliver opbygget over en såkaldt CMS løsning fra Joomla!, som betyder at forarbejdet for opbygning af hjemmesiden er på plads.

Beskyttet med login

Da kun personer som er tilknyttet Brogaard familien skal have adgang til f.eks. billederne på Google Foto og anden "personlig" informationen - også kaldet klassificeret stof - kun for medlemmer af Brogaard familien, vil flere sider kræver et login.

Hører du med til Brogaard familien og gerne vil have adgang til hjemmesiden - for at følge med i historien omkring Brogaard-familien og ikke mindst se de mange billeder, så send mig venligst dit navn, adresse, telefon, mobil nr. og e-mail adresse. Bestil dit login ved at klikke her.

Redaktørrettigheder

Jo flere som kan bidrag med stof til hjemmesiden - jo bedre bliver den.

Jeg, Jens Brogaard, vil være som Joomla kalder det Super Administrator og kan tildele brugerrettigheder til dem som ønsker at hjælpe med til at udvikle en god og informativ hjemmeside for Brogaard familien. Har du lyst til at blive redaktør på hjemmesiden ser jeg frem til at høre fra dig.

I første omgang skal jeg have opbygget et menu-struktur m.v. og vil herefter udsende en e-mail om status for hjemmesiden. Jeg vil se om jeg kan lave en brugervejledning for brug af værktøjerne - for Joomla har rigtig mange hjælpeværktøjer - som kan gøre hjemmesiden til et spændende oplevelse for os og vore slægtninge.

Adressekartotek

Jeg vil hen af vejen opbygge et adressekartotek - klassificeret - så det vil være nemt at finde hinandens adresser. Det er naturligvis op til den enkelte at sørge for at sikre at dataerne bliver løbende ajourførte. De nye EU regler kræver accept på personlige oplysninger, hvllket vil betyde accept for at stå i kartotekket.

Slægtshistorien

Et område som hjemmesiden kan blive udbygget med løbende, således vi alle kan læse slægtshistorien frem til i dag. Er du interesseret i at hjælpe på dette felt hører jeg gerne fra dig.

Alle som er sponsor til Brogaard-Web slægtshistori, kan få adgang til Myheritage slægtshistoren. Login og læs om intentionerne med Slægtsbogen

Hilsen

Jens Brogaard